Lydia Janssen | Jeugdrecht begrepen | Boom Juridische uitgevers

Over het studentvolgsysteem

Het studentvolgsysteem is een eenvoudig hulpmiddel om de vorderingen van uw studenten te volgen. U kunt snel zien wie er gebruikmaken van de cursus en hoeveel er wordt geoefend met de vragen.

 

Onder één voorwaarde

Uw studenten moeten uw docentcode koppelen aan hun eigen profiel, anders weet het systeem niet welke studenten u wilt zien. Dus is het belangrijk dat uw studenten weten wat uw code is. Meer over de code en het aanvragen ervan vindt u op de pagina [LINK] Docentcode.

 

Wat ziet u?

U ziet een progressieoverzicht van uw studenten. Daarin staat het percentage vragen dat uw studenten hebben gemaakt, toetsen komen niet voor op de website bij Fiscaal boekhouden.

 

De percentages geven een globale indicatie of en in welke mate er is geoefend.

 

Wilt u meer details?

In dat geval kunt u kunt een gedetailleerd rapport opvragen:

 

Hier ziet u in dit voorbeeldoverzicht van Hoofdstuk 1 dat student Mehmed XXX vragen heeft beantwoord. Van de open vragen ziet u alleen of er een antwoord is gegeven. Dat ziet u aan het plus- of minteken onder het nummer van de vraag. De inhoud van de vraag kunt u bekijken door met de muis over het vraagnummer te gaan (mouse-over). Wanneer u op een plusje of minnetje klikt, verschijnt het antwoord dat door de desbetreffende student is ingevuld. Zo kunt u goed beoordelen in welke mate uw studenten de stof onder de knie hebben.

 

We hebben met opzet de overzichten zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat u snel overzicht heeft over de resultaten van uw cursisten.

 

Toetsresultaten

Niet van toepassing, op deze website komen alleen oefenvragen voor.

 

Excel-sheet met vorderingen

U kunt de vorderingen ook in Excel downloaden. Dat overzicht ziet er ongeveer hetzelfde uit. U ziet de studenten en hun resultaten. Alleen de mouse-overfuncties werken niet in de Excelsheets; u kunt de teksten van de vragen en gegeven antwoorden dan niet zien.

 

Studenten verwijderen uit overzicht

Als studenten klaar zijn met de cursus, of als u ze niet meer wilt zien in uw overzicht, dan kunt u ze verwijderen met de archiveerfunctie.